Esports

Maria Rius, Núria Besirovic i José Luis Montull es classifiquen per al campionat de Catalunya de patinatge artístic

Per Patrícia Muñoz

A l'esquerra, les patinadores i patinador que van participar en el campionat Territorial benjamí, aleví i infantil aquest cap de setmana passat, juntament amb les seves entrenadores. A la dreta, xiquetes i xiquet patinadors del club que van col•laborar en el Campionat.


Les patinadores Maria Rius i Núria Besirovic van quedar segona i tercera, respectivament, al Campionat Territorial de patinatge artístic dins la categoria aleví infantil, mentre que José Luís Montull va ser primer en la categoria infantil masculí. La competició es va disputar el cap de setmana passat, els dies 9 i 10 de juliol, al Palau Municipal d'Esports de Cambrils. Aquests podis els brinden la plaça de participació al campionat de Catalunya, cadascun en la seva categoria corresponent –la categoria infantil es disputarà els dies 30 i 31 de juliol a Figueres– i la categoria aleví tindrà lloc els dies 17 i 18 de setembre a Santa Cristina d'Aro (Girona).  

Per altra banda, el CP Cambrils també va estar representat al Campionat Territorial per Carla Bargalló que va ser 11a en la categoria aleví femení, Silvia Lahera que va ser la 17a classificada en infantil femení, Vania Hurtado que va obtenir el lloc 26 en la categoria infantil femení, Sofia Caballero que va quedar en la posició 30 en la categoria infantil femení i Laura Martínez que va ser la 34a en la categoria infantil femení. Aquest esdeveniment també aplegava la categoria benjamí, en la qual no hi va haver representació cambrilenca –l'única participant era del Reus Deportiu–.

Més de cinquanta patinadors de la província de Tarragona van participar-hi, totes i tots intentant fer-se un lloc al campionat català. A l'entrega de premis del campionat hi va assistir l'alcaldessa de Cambrils –Camí Mendoza–, el president del CP Cambrils –Rafa Hurtado–, i altres autoritats de la Federació Catalana de Patinatge.

Comenta aquest article