Societat

El Parc del Pescador acull cada tarda activitats per a tota la canalla com el Diver-Parc i el contacontes

Per Berta Ruiz



Cada tarda s'organitzen tallers i manualitats per a tota la canalla
El Parc del Pescador acull durant tot l'estiu nombroses activitats per als més petits. Entre aquestes, hi ha el Diver-Parc, una de les que més acceptació té entre els participants dins de la programació "Tardes d'estiu al Parc", que es fa de dilluns a divendres de les 18 a les 21 hores.

Cada tarda, es realitzen tres torns d'activitats, formats per una vintena de nens d'entre 3 i 9 anys, tot i que l'activitat és oberta a tothom que hi vulgui participar. Es fan manualitats amb pintures, fang, jocs infantils, confecció de polseres, titelles, pintura de cara, dibuixos, etc.
Segons explica una de les monitores de l'activitat, Cristina Castellón, "aquesta és una activitat intergeneracional, ja que no només hi participen els nens, sinó que també hi poden col·laborar els pares i els avis, jugant amb ells".

A banda d'això, cada tarda una de les tres monitores –Cristina Castellón, Selva Román i M. Carmen Beas– explica un conte davant de tota la canalla; en català els dilluns, els dimarts i els divendres, i en castellà els dimarts i els dijous.

Comenta aquest article