Societat

Un gran nombre de joves participen cada tarda en l'activitat Escacs a la Fresca al Parc del Pescador

Per Berta Ruiz



El Parc del Pescador acull cada tarda l'activitat dels Escacs a la Fresca
Durant tot l'estiu, el Parc del Pescador ofereix un ampli ventall d'activitats per a tota la canalla dins del programa "Tardes d'Estiu al Parc". Entre aquestes hi ha la que organitza per sisè any consecutiu la Unió d'Escacs Cambrils, amb la col·laboració de l'Àrea d'Esports: els Escacs a la Fresca.

Cada dia, de dilluns a divendres de les 18 a les 21 hores, els aficionats més joves als escacs, d'entre 6 a 9 anys, poden jugar durant tota la tarda tantes partides com vulguin. La Unió d'Escacs Cambrils s'encarrega de disposar unes taules, en les quals s'hi col·loquen un total de nou taulers, on hi poden jugar divuit jugadors.

El responsable de la Unió d'Escacs Cambrils –Ramon Solano– comenta que l'activitat té molt bona acceptació entre els més petits, "ja que gairebé sempre, els taulers estan plens durant tota la tarda. I no només són joves de Cambrils, sinó que també venen altres que hi estiuegen".

A banda d'aquesta activitat diària dels Escacs a la Fresca, des de la Unió d'Escacs Cambrils ja es prepara un nou torneig d'escacs que es farà el proper dia 15 d'agost al Parc del Pescador.

Comenta aquest article