Societat

L'humor en clau surrealista de l'obra "Living Costa Daurada", de Cascai Teatre, va protagonitzar l'actuació d'ahir al Parc del Pescador

Per Redacció



Dos dels actors de Cascai Teatre en un moment de la representació, ahir al vespre, de "Living Costa Daurada"
El Parc del Pescador va acollir ahir, l'espectacle d'humor en clau surrealista "Living Costa Daurada", amb la companyia Cascai Teatre. Un espectacle de creació pròpia per a tota la família, inspirat en els personatges que viuen a la costa, fora dels clixés turístics preestablerts que va gaudir d'un nombrós públic assistent. Cascai Teatre ha representat aquest espectacle, fins ara, amb el nom de "Living Costa Brava". Ahir en va fer l'adaptació amb el canvi de nom del litoral.

La companyia Cascai Teatre, nascuda l'any 1998, està actualment en procés de creació del seu nou espectacle d'humor gestual, "Made in Xina", que incorporarà un nou actor al grup i s'estrenarà el proper mes de novembre al Festival Internacional Temporada Alta de Girona. A banda, durant tot l'estiu porten el seu espectacle Living Costa Brava, – el cinquè creat per la companyia–, per diverses poblacions i participaran properament en el Festival Internacional Les Estivales de Perpinyà (França), a la fira de Ciudad Rodrigo, al Festival d'humor de Araia, a la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega i al Festival Internacional de Pallassos de Cornellà.





Comenta aquest article