Informació general

FA 10 ANYS: La benedicció dels rams enceta els actes religiosos de la Setmana Santa a Cambrils

Per Josep Maria Ferrando



Ahir al matí moltes famílies cambrilenques van rebre la benedició dels rams al santuari de la Mare de Déu del Camí
Notícia publicada el 10 d'abril de 2006:

Fidels a la tradició, moltes famílies cambrilenques es van congregar amb els seus infants, portant rams i palmons, al santuari de la Mare de Déu del Camí per rebre la benedicció del rams i assistir la missa per commemorar l’entrada de Jesús a Jerusalem, tal com també es va fer a les altres dues parròquies cambrilenques. El Diumenge de Rams enceta els actes religiosos que omplen la Setmana Santa cambrilenca.

Demà dimarts, al vespre, tindrà lloc el trasllat de la imatge de Nostre Senyor Jesucrist des de la parròquia de Sant Pere fins a la parròquia de Santa Maria, per participar a la processó de Divendres Sant. Aquest és el dia central de la Setmana Santa; els actes començaran a les nou del matí amb el tradicional viacrucis pels carrers del Barri Antic. A partir de dos quarts de set de la tarda, s’exposaran a la plaça d’Espanya els set tabernacles que participen a la processó, que enguany començarà el seu recorregut a la mateixa plaça d’Espanya, a causa de les obres de remodelació de la plaça de l’Església i el carrer de les Creus. La processó començarà a les deu del vespre amb la participació de la Congregació de la Puríssima Sant, de la Confraria dels Dolors i de l’Associació d’Antics Alumnes de La Salle.

Clourà la Setmana Santa la vetlla de la nit de resurrecció, que tindrà lloc a la parròquia de Santa Maria a dos quarts d’onze de la nit del dissabte.

Altres notícies del 10 d'abril de 2006:

- S'inicien els treballs d'enderrocament de l'hotel Tropicana de l'avinguda de la Diputació

- El Cambrils guanya al camp del Santa Eulàlia mentre que l'Oleastrum empata a casa amb el Roquetenc

- Els cambrilencs A Voces! omplen a vessar el "pub" l’Espantall, en un concert del "Bàsic's Cambrils"

- El grup de música tradicional Quico el Celio, el Noi i el Mut de Ferreries presenten el llibre "Lo llibre de música"

Comenta aquest article