Cristina Mur del Club Atletisme Cambrils, bronze en salt d'alçada al campionat d'Europa màster

Cristina Mur va obtenir la medalla de bronze amb un salt d'1,40 m.

Entre els dies 29 de març i 3 d’abril es va disputar a la ciutat italiana d’Ancona el Campionat d’Europa Màster de Pista Coberta. El Club Atletisme Cambrils va estar representat per la Cristina Mur. Cristina Mur participava a les proves de 60 m. tanques, salt d’alçada i salt de llargada. L’actuació més destacada va ser al salt d’alçada, on va assolir la medalla de bronze amb un millor salt de 1.40 m. Aquesta és la segona medalla internacional assolida per un atleta del club. Casualment l’altra medalla també va ser a la prova de salt d’alçada. També va ser destacada la seva actuació al salt de llargada, on va assolir la 4a posició amb un millor salt de 4.71, que suposa ser un nou rècord territorial. Cinc centímetres la van allunyar del podi.
Nuria Caballero en la prova de salt de llargada en la IV Trobada Catalunya Meridional-Gipuzcoa celebrada aquest passat dissabte a la pista d'atletisme de Cambrils

IV Trobada Catalunya Meridional-Gipuzkoa

El dissabte passat es va disputar a l’Estadi d’Atletisme de Cambrils la IV Trobada Catalunya Meridional - Gipuzkoa. Per quart any consecutiu es va disputar aquesta Trobada on l'objectiu principal ha estat afavorir la convivència d'atletes de la nostra Delegació Territorial amb nois i noies d'un altre país aprofitant la seva estada entre nosaltres durant tota la setmana. La iniciativa va aplegar al voltant de 300 participants de les categories infantil i cadet.

En representació del Club Atletisme Cambrils, com a integrants de la selecció de Catalunya Meridional, van participar:
Selecció cadet
Nuria Caballero: 1a en salt d’alçada cadet - 1.57 m.
                               2a al salt de llargada cadet - 4.98 m.
                               2a als 100 m. tanques cadet - 17"36
Sandra Rebollo: 3a als 100 m. tanques cadet - 17"60
Pau Avellana: 4t al llançament de pes cadet - 8.84 m.
Andreu Dalmau: 6è al salt d’alçada cadet - 1.51 m.
Jennifer Molano: 5a al llançament de pes cadet - 8.57 m.

Selecció infantil
Roger Baige: 1r als 80 m. tanques infantil - 15"00

Cal fer esment que, entre l'expedició de Gipuzkoa, hi havia atletes que van assolir posicions de podi al Campionat d'Espanya cadet de pista coberta, fet que dóna idea de l'alt nivell de la competició.

L’actuació més destacada va anar a càrrec de l’atleta Nuria Caballero. A la prova de salt d’alçada va guanyar amb una marca de 1.57 m., marca personal i, a més, marca mínima de participació al Campionat d’Espanya Cadet a l’aire lliure.