Societat

El barri antic de Cambrils celebra el seu cap de setmana més festiu

Per Redacció



Moment de l'espectacle d'acrobàcia, ahir a la tarda a la plaça d'Espanya
Aquest cap de setmana s'han celebrat les festes del barri antic, –des de divendres fins diumenge–, amb actes i activitats per a totes les edats.

El divendres a la nit es va fer el pregó de les festes a la Plaça del Setge, que enguany va anar a càrrec de l'alcalde de Cambrils, Robert Benaiges. En el seu discurs, – que va ser seguit per nombrós públic–, l'alcalde de Cambrils va rememorar els seus records d'infància al barri i va fer un repàs per les diferents actuacions de millora i les inversions que s'han de fer properament en aquesta zona del municipi. Posteriorment, ja iniciades les festes del barri antic, es va fer una cantada d'havaneres i es va repartir rom cremat per a tothom. També es va fer l'entrega de premis del concurs de balcons.

El dissabte es va organitzar el tradicional sopar al carrer que fan els veïns del barri, i en el què com cada any, hi va haver una gran quantitat de gent que va participar de la festa. Durant tota la vetllada, el sopar va ser amenitzat per un grup d'animació. També a la Plaça d'Espanya es va fer el ball de festa amb el grup "Samana". I el diumenge a la tarda a la Plaça d'Espanya, es va fer un espectacle d'animació i acrobàcia per a tothom.

Comenta aquest article