Els atletes cambrilencs competeixen al campionat de Catalunya infantil i cadet

Nuria Caballero en la prova de salt d'alçada, a Sabadell

El dissabte passat es disputava a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell la fase prèvia del Campionat de Catalunya Infantil. Dues van ser les representants locals: l’Aina Sabater i l’Aina Manyé. L’Aina Sabater participava als 60 m. llisos i al llançament de pes. Als 60 m. llisos acabava en 8a. posició a la 2a. semifinal parant el cronòmetre en un temps de 8"94, prop de la seva marca personal. Al llançament de pes assolia la 16ena posició amb un millor intent de 8.16 m. Per la seva part, l’Aina Manyé competia als 600 m. llisos. En aquesta prova guanyava la 4a. sèrie amb un temps de 1’53", que hagués suposat millor marca personal, però va ser desqualificada per trepitjar la línia del carrer intern en un moment de la cursa en que va perdre l’equilibri.

Campionat de Catalunya cadet

L'endemà diumenge es va disputar a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell el Campionat de Catalunya Cadet. A aquesta competició hi van accedir tres atletes del Club Atletisme Cambrils. Nuria Caballero es classificava en 4a. posició a la prova de salt d'alçada amb un millor intent de 1.52 m., igualant la seva marca personal.Tanmateix va prendre part a la prova dels 60 m. tanques, assolint la 7a. posició a la 1a. semifinal parant el cronòmetre en un temps de 10"08, a escasses centèssimes de la seva marca personal. Jan Monserrate es classificava en 6a. posició a la prova de llançament de pes amb un millor intent de 11.48 m., prop de la seva marca personal de pista coberta. Tanmateix va prendre part a la prova dels 60 m. llisos, assolint la 6a. posició a la 2a. semifinal parant el cronòmetre en un temps de 7"81, a poques centèssimes de la seva marca personal. Finalment, Jennifer Molano assolia la 8a. posició a la prova de llançament de pes amb un millor intent de 9.05 m.

10 quilòmetres de Cambrils

El mateix diumenge es van disputar els 10 Km i la Mitja Marató de Cambrils. De part de l'equip femení "Club Atletisme Cambrils - Montbrió Belvedere – Anna Riu Saloon" hi van participar les germanes Montse i Anna Rovira. Tot i que el vent va dificultar la consecució de bons registres, ambdues van millorar les seves marques personals. La Montse va finalitzar la cursa en 4a. posició de la categoria femenina en un temps de 40:25, millorant en 11 segons la seva marca personal i el rècord del club. Per la seva part, l’Anna era 11a amb un temps de 45:53, amb el que millorava la seva marca personal en 14”.

Mitja Marató de Cambridge

El mateix diumenge es va disputar la Mitja Marató de Cambridge, a la Gran Bretanya. De part de l'equip femení "Club Atletisme Cambrils - Montbrió Belvedere – Anna Riu Saloon" hi va participar l’Anna Riu, aprofitant que resideix en aquesta població. Tal i com va fer fa quinze dies a la Mitja de Barcelona, l’Anna va córrer de nou per sota de 1:34, marca mínima de participació en un Campionat d’Espanya absolut. Va entrar a meta en 48a. posició amb un temps de 1:33’11, millorant la seva marca personal i Rècord del Club en 5 segons.