Núria Caballero queda novena i Sandra Rebollo desena al campionat de Catalunya de proves combinades

Les dues atletes cambrilenques al centre i al fons de la imatge en plena competició de la prova dels 60 metres tanques

El passat dissabte es va disputar al campionat de Catalunya de Proves Combinades de Pista Coberta en la categoria cadet a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. El Campionat està reservat als 12 millors atletes de Catalunya de l'especialitat. De part del Club Atletisme Cambrils hi van participar Nuria Caballero i Sandra Rebollo, que van rendir a un molt bon nivell. La Nuria assolia marques personals als 60 tanques, salt d’alçada i llançament de pes. La Sandra les feia als 60 tanques i 600 llisos.
Tanmateix, ambdues van fer marca personal en el total de la combinada i, a més, la Nuria va batre el rècord de Cambrils que ella mateixa tenia. A la classificació final era 9a i la Sandra acabava en 10a posició.

Els seus parcials van ser els següents:
Núria Caballero: 60 metres tanques (9"99) / alçada (1,52m) /pes (8,12m) / llargada (4,15m) / 600 metres llisos (2'28"67) - total: 2.372
Sandra Rebollo: 60 metres tanques (10"37) / alçada (1,31m)/pes (6,12m)/ llargada (4,37m) / 600 metres llisos (1'58"65) - total: 2.288

Campionat de Catalunya juvenil

L'endemà diumenge, es va disputar, al mateix indret, el Campionat de Catalunya Juvenil. Com a representant del Club Atletisme Cambrils hi va participar l’Eulàlia Català a la prova de llançament de pes. Amb un millor llançament de 10.53 m. Assolia la 7a posició final.