Societat

Alumnes i professorat de l'escola La Bòbila viatgen fins a Finlàndia en un projecte d'intercanvi educatiu

Per Redacció

Expedició de l'escola La Bòbila que ha viatjat fins a Finlàndia

En continuïtat del Projecte Plurilingüe de qualitat Comenius, aquest curs escolar 2015-2016, l'escola La Bòbila ha engegat un nou projecte europeu d'innovació educativa, l'anomenat Erasmus Plus. Es tracta del programa per excel·lència que impulsa la Unió Europea pel foment de l'aprenentatge de la llengua anglesa. El seu projecte porta per títol Smart Moves és a dir, "Mens sana in corpore sano". Tota l'escola cambrilenca treballa conjuntament amb Finlàndia –país coordinador del projecte–, Irlanda del Nord, Holanda i Polònia. 
El projecte es durà a terme els cursos 2015-2016 i 2016-2017, i hi participarà tot l'alumnat i professorat de l'escola, amb activitats relacionades amb l'educació per a la salut i l'esport. En aquest projecte participaran dels intercanvis escolars alumnes de 6è curs d'Educació Primària, juntament amb professorat del centre.

Des d'aquest passat 7 i fins el 12 de febrer, tres mestres de l'escola La Bòbila: la cap d'estudis, Brezo Baños, la coordinadora del projecte i especialista d'anglès, Cristina Fernández i el tutor del grup de 6è, Marc Gil, i quatre alumnes de sisè: Teresa, Ainara, Irati i Ainhoa, estan participant en un intercanvi a la ciutat d'Espoo (Finlàndia). Durant aquest dies, els quatre alumnes de sisè, s'allotjaran a casa de famílies finlandeses, assistiran a l'escola Kantokaski School de la ciutat d'Espoo, acompanyats dels seus mestres, i realitzaran tota mena d'activitats a l'escola Kantokaski i  activitats culturals (biblioteca d'Espoo, visita al zoo de Helsinki, etc.) amb els seus amfitrions finlandesos, i també amb xiquets holandesos i polonesos, alumnes dels altres dos països que participen amb alumnes en el Projecte Erasmus Plus.

L'estada a terres finlandeses s'allargarà fins el proper divendres

Comenta aquest article