Informació general

Els hotels de la Costa Daurada central tanquen la primera quinzena de juliol amb un 93% d'ocupació

Per Redacció

Durant la primera quinzena del mes de juliol, l'ocupació turística als establiments hotelers a la zona central de la Costa Daurada va ser del 93%. Aquestes dades demostren un increment del 4% respecte al mateix període de l'any passat en els hotels de Cambrils, Salou i la Pineda. Aquestes xifres d'ocupació són el millor percentatge dels darrers anys, superant fins i tot el 90% aconseguit l'estiu de l'any 2002.

Des de l'Observatori de la Fundació d'Estudis Turístics de la Costa Daurada s'indica també que el 63% dels turistes que han visitat aquesta zona durant aquesta primera quinzena són de procedència estrangera –més de la meita provinents de Gran Bretanya– i el 37% són provinents de la resta de l'Estat espanyol.

Durant el mes de juliol, les tres poblacions pertanyents a l'Associació Hotelera Salou - Cambrils - La Pineda han posat a disposició del públic un total de 44.935 places hoteleres. En la primera quinzena de mes van arribar 129.107 turistes, fent un total de 626.747 pernoctacions.

De cara a la resta de la temporada turística s'espera que aquesta bona tendència de creixement es mantingui.



Comenta aquest article