Esports

L'atleta Anna Riu guanya la prova dels 10 quilòmetres de Tarragona

Per Pere Ferrando

Anna Riu va guanyar la prova dels 10 quilòmetres de Tarragona

El passat cap de setmana va donar el tret de sortida a les competicions de pista i ruta de la temporada 2015-2016. Els resultats van ser excel·lents pels atletes del Club Atletisme Cambrils.
Diumenge passat es va disputar la Mitja Marató i els 10 km de Tarragona. De part de l'equip femení "Club Atletisme Cambrils - Montbrió Belvedere" es van desplaçar a la capital del Tarragonès l'Anna Riu, la Montse Rovira i l'Anna Rovira per a participar a la primera competició oficial de la temporada 2015/2016.
El bon temps va ser protagonista de la victòria de l’Anna Riu a la prova dels 10 quilòmetres, que va entrar destacada a meta amb un temps de 40’58, molt a prop de la seva marca personal i amb 25” d’avantatge respecte a la segona classificada. És el primer cop que l’Anna puja dalt de tot del pòdium.
La Montse i l’Anna Rovira van estar afectades per un procés viral que va incidir en el seu rendiment. Tot i així, la Montse entrava en 7a posició amb un temps de 47’00 i l’Anna era 8a amb un temps de 47’01, millorant en més d’un minut la seva marca personal.


Per altra banda, l’Estadi Municipal d’Atletisme de Camp Clar era l’escenari, dissabte passat, del primer control territorial en pista de la temporada. Els atletes del Club Atletisme Cambrils van rendir a un excel·lent nivell, doncs la totalitat dels atletes assolien marques personals. A més, alguns d’ells guanyaven les seves proves:

Mia Linkert: 60 m. llisos aleví - 9”1 - MP
Mia Linkert: Salt de llargada aleví - 3.88 m. - MP
Aina Manyé: 600 m. llisos infantil - 1’55”0 - MP

Altres posicions d’honor van ser :

Roger Baiges: Salt de llargada infantil  - 3.79 m. - Segon classificat
Roger Baiges: 60 m. llisos infantil - 9”2  - MP - Tercer classificat
Núria Caballero: Triple Salt absolut - 10.10 m. - MP - Segona classificada
Núria Caballero: Salt d’alçada absolut - 1.48 m. - Tercera classificada

Tanmateix es van assolir quatre marques mínimes per a participar en Campionats de Catalunya i 16 millores de marques personals.

Mia Linkert, a l'esquerra de la imatge, guanyant la prova dels 60 metres llisos

Comenta aquest article