Informació general

S'amplia i es pavimenta amb terratzo una de les pistes poliesportives contigües a l'Estadi Municipal de Futbol

Per Lluís Rovira i Barenys



Tasques de col·locació del nou paviment a la pista poliesportiva, ahir al matí
Aquest passat dilluns van començar les obres de remodelació de la pista coberta poliesportiva que hi ha al costat de l'Estadi Municipal de Futbol. Aquesta remodelació consisteix en l'ampliació de la superfície de la pista, guanyant una part del terreny dels voltants, i la col·locació de terratzo com a paviment. El pressupost per a aquesta primera fase de les obres és de 60.000 euros.

En una segona fase, encara per determinar, es tancarà el recinte amb parets i s'hi instal·laran unes grades al lateral de la pista contigu al camp de futbol.

Aquesta pista, amb la nova superfície de terratzo que s'hi està instal·lant, permetrà, segons ha comentat el regidor d'Esports –Jordi Savall–, acollir partits d'hoquei patins en les jornades en què el pavelló està ocupat per algun acte festiu, "fins ara el Cambrils Club Hoquei havia d'ajornar partits de competició en determinades jornades de la lliga, ja que el paviment de ciment que hi havia fins ara en aquesta pista que estem remodelant no permetia que s'hi poguessin disputar partits d'hoquei per la seva irregularitat. Ara ja no caldrà. A més, aquest recinte també permetrà acollir algun acte festiu dels que habitualment es fan al Palau d'Esports". Aquesta pista, a més, continuarà acollint juntament amb la que hi ha al costat, partits de competició de futbol sala.

L'actual remodelació també comprèn la instal·lació de la tanca de fusta que delimita el terreny de joc als partits d'hoquei que actualment es col·loca al Palau Municipal d'Esports i un tancament amb tela metàl·lica darrere de les porteries.

Comenta aquest article