Camp

L’espectacle "L’arribada de l’esperit del Nadal" inaugura, avui, el parc temàtic nadalenc de Reus

Per RedaccióCartell de les activitats que s'organitzaran a Reus, aquest Nadal
Reus inaugura, avui divendres 27 de novembre, el gran parc temàtic, el «Conte de Nadal de Reus», amb què el centre de la ciutat es convertirà aquestes festes de Nadal. Serà amb un gran acte a partir de les 18:30h a la plaça de Prim, que tindrà les narracions infantils com a fil argumental i els personatges de conte com a protagonistes. Grups d’animació, actuacions de música i dansa, i un muntatge de llum, música i projeccions sobre les façanes de la plaça configur en un muntatge que obrirà 45 dies de campanya de Nadal i una extensa programació de més de 400 atraccions i actuacions de carrer. L’espectacle arrencarà amb una cercavila prèvia del grup d’animació la Família Gordini, que sortirà a les 18:00h de la plaça del Mercadal i recorrerà diversos carrers del centre de la ciutat fins a la plaça de Prim per anunciar el muntatge inaugural.

Homenatge a les narracions infantils

A les 18:30h, a la plaça de Prim, s’iniciarà «L’arribada de l’esperit del Nadal a Reus», un homenatge a les narracions infantils, amb follets, ninfes i fades, que amb animació, música i dansa, i la participació del públic, invocaran l’esperit de Nadal. L’espectacle és conduït per Xavi Martín (Els Picarols) i la participació del grup Souldance (Portaventura) i el Club de gimnasia rítmica de La Salle. El 90% dels participants en les més de 400 actuacions del programa de Nadal d’enguany són de Reus. Un gran llibre de contes presidirà l’escenari i tindrà un paper destacat tant en el muntatge escènic com en l’encesa de la il·luminació de Nadal, que anirà a càrrec de l’alcalde i els representants de les associacions de comerciants de la ciutat.

L’acció passarà del centre de la plaça a les façanes dels edificis amb un muntatge audiovisual que combinarà la presentació del parc temàtic del "Conte de Nadal de Reus" amb muntatges musicals i de llum, per donar el tret de sortida a la campanya de Nadal. Serà llavors quan es donaran a conèixer els sis móns imaginaris o zones temàtiques amb que es transformarà la ciutat: "La casa sobre el gel", "Llums del Nord. Visions de Jules Verne", "La reina de les neus", "Terra de gegants", "La terra de la música o Les simfonies tontes", i "El màgic d’Oz".

Espectacle audiovisual

Una versió de l’espectacle audiovisual i de llum es podrà veure cada tarda a la plaça de Prim de 18:00 a 21:00h fins el 4 de gener. El muntatge és de l’empresa reusenca Grupo Europa.

 «L’arribada de l’esperit del Nadal a Reus» donarà el tret de sortida a la campanya de Nadal i a l’encesa de la il·luminació nadelenca de carrer. Enguany per primera vegada, amb l’objectiu de donar una continuïtat als carrers comercials del centre, s’il·luminaran arbres plantats en alguns carrers del centre de la ciutat. A més, un total de 20 carrers s’engalanaran amb llums de Nadal, que s’encendran fins el 6 de gener. La decoració de la plaça del Mercadal també s’afegeix a la il·luminació nadalenca, amb 12 estrelles il·luminades que s’inflaran fins als 2 metres de diàmetre i que penjaran al centre de la pista de gel.

Comenta aquest article