Societat

Música "gospel" amb la formació catalana Gospel Train ahir al Parc del Pescador

Per Redacció



Moment de l'actuació del grup Gospel Train ahir al Parc del Pescador
El Parc del Pescador va acollir ahir el concert de música gospel del grup Gospel Train, amb nombrós públic que va omplir tots els seients disponibles. Durant tota la vetllada, el grup català es va encarregar d'animar i fer participar tots els espectadors.

Gospel Train és un grup pioner a Catalunya que es dedica professionalment a aquesta música, i que combina la tradició dels espirituals negres amb cançons com This litlle ligth of mine o Swing Low, els temes de Mahalia Jackson, Marion Williams i Stars of Faith, juntament amb les composicions més actuals del gospel contemporani. Un repertori molt variat que compta amb uns arranjaments propis i un estil característic definit com gospel mediterrani.

El grup està format per sis veus de joves catalans, dirigides per la directora de conjunt de veus, la soprano Marta Finestres i el baríton Dani Alonso, especialista en músiques de New Orleans.

Tot i la joventut del grup, els cantants tenen una llarga experiència com a solistes en grups vocals de jazz i gospel, col·laboren amb tallers del solista Emmanuel Dejob i han estudiat gospel a esglésies negres de Nova Orleans.

Comenta aquest article