Camp

Poblet acollirà l'estrena a Catalunya de l'oratori dramàtic 'The passion of Mary'

Per Redacció

Imatge de l'espectacle que es representarà al Monestir de Poblet

L’associació musical Ars Aurea Sonora, de Castellvell del Camp, estrenarà els propers 7 i 8 de desembre l’oratori dramàtic ‘The passion of Mary’, del compositor britànic Howard Blake. L’obra, que fins ara només s’ha representat al Regne Unit i a Suècia es presentarà al nostre país en dues representacions que tindran lloc al Monestir de Poblet i a la Basílica de Santa Maria de Manresa. Les entrades ja poden adquirir-se online. Cadascuna de les dues actuacions constarà de dues parts. En ambdues s’interpretaran composicions de Blake, conegut per la seva nominació a l’Oscar per la banda sonora original del film ‘The snowman’, de 1982. ‘The passion of Mary’ és un oratori dramàtic d’una hora aproximada de durada i en què el text recull passatges bíblics i propis de la litúrgia tradicional.
L’oratori comptarà amb les interpretacions de la soprano Patricia Rozario, del tenor Richard Edgar Wilson i del baix David Van Asch. Tots ells estaran acompanyats per la Coral de la Universitat Rovira i Virgili, dirigida per Montserrat Ríos i pels conjunt instrumentals Liverpool string quartet i Orquestra Terrassa/ 48. El narrador de l’oratori, en aquesta estrena en exclusiva a Catalunya, serà l’actor Jaume Comas.
Les representacions tindran lloc els dies 7 i 8 de desembre, a Poblet i Manresa, respectivament. La primera començarà a les 19 hores de la tarda i, pel que fa a la segona, a les 18 hores de la tarda.

Comenta aquest article