Cultura

Es presenta el Fanzine de l'exposició Reset a la Sala Àmbits

Per Redacció

Eva Jolis, Magda Guillén, Màrius Domingo, Jaume Vidal i Elena Martí, ahir, en la presentació del fanzine de l'exposició Reset

El Centre Cultural va acollir, ahir al vespre, la presentació del fanzine de l'exposició "Reset, estratègies per reformular la trajectòria de l’artista", per deixar constància de l'exposició que s'ha dut a terme aquest estiu a la Galeria Silvestre de Tarragona i de l'1 al 23 d'octubre a la Sala Àmbits del Centre Cultural de Cambrils.

La presentació del fanzine va anar a càrrec dels mateixos comissaris de l'exposició i deixa constància que Reset és el resultat del Curs de Comissariat de la URV. L’exposició ha estat organitzada per l'Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, l’Aula d’Art de la URV i el Teler de Llum amb col·laboració amb el Museu d’Història de Cambrils i l'Antena del Coneixement de la URV.
En l'acte es va comentar el contingut i desenvolupament del projecte Reset i es va presentar el fanzine imprès de la mateixa exposició amb imatges dels dos espais expositius i textos dels mateixos artistes, alguns dels comissaris i altres col·laboradors.
L'exposició Reset ha estat comissariada pels alumnes de Curs de Comissariat de la URV: Magda Guillén, Màrius Domingo, Pau López, Elena Martí, Jaume Vidal i Eva Jolis, amb la tutoria de Cèlia del Diego. Els artistes participants a l'exposició han estat Àlvar Calvet, Alba Sotorra, Alfred Porres, Patrícia Carles, Josep Cerdà, Lídia Porcar, Rufino Mesa, Ester Ferrando, David Curto i Mariona Moncunill.

El fanzine en versió digital es pot consultar al següent link:  http://issuu.com/unicumdisseny/docs/final_fanzine_reset_issu  

Comenta aquest article