Societat

L'Escola de Puntaires de Cambrils inaugura una exposició al Centre Les Basses

Per Berta Ruiz



L'exposició al Centre Les Basses es podrà visitar fins al proper 24 de juliol
Ahir al vespre es va inaugurar una exposició de puntes de coixí de l'Escola de Puntaires de Cambrils, al Centre Les Basses. En la inauguració hi va ser present el regidor de Promoció de Ciutat –Oliver Klein– que va felicitar totes les puntaires per la feina realitzada durant tot l'any, els treballs i la nova ubicació de l'escola. La professora de l'Escola de Puntaires de Cambrils –Maria Teresa Anguera– també es va mostrar molt satisfeta per l'exposició de tots els treballs realitzats a l'escola per les prop de 100 puntaires que en formen part, i per la nova ubicació de l'escola al Centre Les Basses. Tal com va explicar, "la nova ubicació funciona immillorablement, tot és nou i funciona perfectament. Abans estàvem acostumades a l'edifici del Pòsit i també hi estàvem bé, perquè era un lloc emblemàtic de Cambrils, molt del poble".

A l'exposició –que es podrà visitar fins al proper 24 de juliol–, s'hi podran trobar prop de 300 peces, entre mocadors, tovalloles, quadres amb figures, tapissos, ventalls i coixins, amb les diferents tècniques que s'ensenyen a l'escola, com la blonda catalana, la tècnica belga o treballs amb seda natural

Propera trobada de puntaires

Des de l'Escola de Puntaires de Cambrils –amb la col·laboració de l'Ajuntament–, ja s'està preparant la propera trobada de puntaires que es farà el proper 23 de juliol al Parc del Pescador, dins dels actes de la festivitat de la Mare de Déu del Carme. Maria Teresa Anguera explica que "ja s'ha anat treballant mesos enrere, fent les invitacions i posant-se en contacte amb les puntaires d'altres llocs. Enguany, que serà la novena edició,vindran escoles de Navarra, Andorra, Saragossa, Terol, Girona i molts pobles de la província de Tarragona. Ja hi ha més de 400 puntaires apuntades i esperem arribar a les 500 per al dia de la trobada".

Comenta aquest article