Cultura

La Nit d'Artistes de Cambrils inclou novetats en la seva 14ª edició

Per Agustí Vázquez

D'esquerra a dreta, Lluís Rovira, Albert Recasens, Camí Mendoza i Eduard Pellicer

La Nit d'Artistes de Cambrils (NAC) ha presentat aquest dijous la 14a edició de la Nit d'Artistes que enguany tindrà una durada de quatre dies, del 19 al 22 d'agost, i que arriba amb un programa carregat de novetats.

Albert Recasens, membre de la NAC, ha explicat les activitats que es duran a terme els dies previs a la Nit d'Artistes del dissabte. El dimecres 19 d'agost tindrà lloc a la Plaça del Setge la festa de l'escuma que començarà a dos quarts de cinc de la tarda. Tot seguit, el mateix dimecres, a les sis, la Plaça de la Vila s'omplirà de jocs de fusta familiars, una activitat que compta amb la col·laboració de l'Associació de comerciants Vila Centre. La protagonista del dijous serà la música,
a partir de les deu de la nit, al Passeig Albert. La NAC comptarà amb les actuacions dels grups Isaura i Pokers. Aquests darrers estan de gira del seu nou disc "Viure". El divendres tindrà lloc una de les activitats més vistoses i coloristes del programa, el Festival Holi, que se celebrarà al Passeig de les Palmeres a les set de la tarda. Es tracta d'una "guerra" de pols de colors acompanyada de música festiva. La pols de colors es podrà adquirir mitja hora abans al mateix recinte.

Finalment, el dissabte 22 d'agost es podran gaudir les actuacions que, com els darrers anys, se celebren al Parc del Pinaret, on tindran cabuda un total de 16 espectacles de màgia, música, dansa, clowns i humor entre d'altres. La principal novetat d'aquesta edició de la NAC és el caire solidari de l'esdeveniment que comptarà amb el suport del Banc dels Aliments que s'encarregarà de recollir aliments no peribles a l'entrada del parc. Lluís Rovira, representant del Banc dels Aliments, ha participat també a la presentació i ha demanat que sobretot es porti llet i conserves de llauna.

A la presentació d'aquesta edició de la NAC hi ha participat també l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el responsable de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils, Eduard Pellicer. Tots dos han felicitat l'ens per fer possible aquest acte i han expressat el seu suport des de l'ajuntament. Mendoza ha volgut destacar la necessitat de recolzar les iniciatives juvenils i "espera", diu, "que l'any que ve es faci aquesta festa amb un to "diferent". Albert Recasens ha recordat que l'any vinent es farà la 15a edició de la NAC i que esperen encara créixer més per acabar de consolidar aquest esdeveniment.

Comenta aquest article