Esports

El CB Cambrils trenca la bona ratxa i perd el derbi contra el Vila-seca



El CB Cambrils és el segon classificat del seu grup
El CB Cambrils continua en la zona alta de la classificació tot i perdre dos partits aquest últim mes de competició. La primera derrota va ser contra el Condis. El conjunt cambrilenc no va poder superar la pressió a tota la pista en els darrers dos minuts i va acabar perdent el partit. Tot i que els homes de Sisco Comas van disposar d’avantatges mínims, la defensa pressionant del Condis va acabar d’enfonsar els cambrilencs.
Una victòria important és la que va aconseguir el Cambrils en camp propi contra el Sant Josep B, primer classificat. Els cambrilencs van tenir molts problemes durant els primers vint minuts, però en el tercer quart la intensitat defensiva va augmentar. Això va permetre robar més pilotes, tancar el rebot defensiu i sortir ràpidament el contraatac, principal arma dels locals.

La victòria contra el líder de la categoria va donar eufòria a l’equip cambrilenc, una eufòria que el Vila-seca va apagar la setmana següent. El Cambrils va fer un mal partit i va perdre el derbi contra el Vila-seca.

En l’últim partit, el conjunt cambrilenc es va tornar a retrobar amb la victòria, vencent a domicili al Santpedor en un partit molt ajustat.

Jornada 17 / 26 de gener
UDA Gramanet Condis A 86
CB Cambrils 78

Jornada 18 / 2 de febrer
CB Cambrils 85
CB Sant Josep B 80

Jornada 19 / 9 de febrer
CB Vila-seca 85
CB Cambrils 66

Jornada 20 / 16 de febrer
CB Cambrils 77
CB Santpedor 69

Comenta aquest article