Montse Rovira del Club Atletisme Cambrils, onzena al campionat de Catalunya de 10 km en ruta

Per Pere Ferrando

Montse Rovira en un moment de la cursa el passat diumenge a Barcelona

El passat diumenge es va disputar la 5a edició de la Cursa de la Vila Olímpica a Barcelona. Enguany la cursa tenia un al·licient especial: ser la seu del campionat de Catalunya de 10 km en Ruta en la seva 39a edició. L'altimetria del circuit era eminentment plana, en un recorregut al voltant de la Vila Olímpica que es va construir per als Jocs Olímpics de Barcelona l'any 1992. De part de l'equip femení del Club Atletisme Cambrils - Montbrió Belvedere hi va participar la Montse Rovira. En una gran cursa, la Montse assolia la 11a posició general femenina i acabava 3a de la seva categoria. El seu temps va ser de 42'32, a pocs segons de la seva marca personal. L'excessiva calor va influir en el seu rendiment i va impossibilitar un millor temps. Aquesta és la millor marca assolida mai per un atleta del club en aquesta disciplina.

David Soto a la prova de 5 km

Per altra banda, el mateix escenari va acollir la prova dels 5 km, tot i que no era a nivell de campionat de Catalunya. David Soto del Club Atletisme Cambrils va assolir la 23a. posició amb un temps de 17'49".