Esports

Cinc posicions de finalista per als atletes locals al campionat de Catalunya d'iniciació

Per Pere Ferrando

Pau Avellana durant la prova de llançament de pes

El passat 13 de juny, es va disputar la fase final del campionat de Catalunya de les categories benjamí, aleví i infantil a l'estadi d'atletisme de Castellar del Vallès. Per part del Club Atletisme Cambrils set van ser els atletes que van participar en aquesta jornada final. El rendiment dels atletes locals va ser excel·lent, destacant les cinc posicions de finalista assolides, i les quatre millores de marca personal, inclòs un rècord de Cambrils.

Categoria infantil:

Pau Avellana participava al matí a la prova de llançament de pes. Amb un millor llançament de 9.17 m., assolia la quarta posició final. Per la tarda prenia part als 150 m. llisos. A la final era 5è. amb una marca de 20"18, millorant la seva marca personal prop de mig segon.

Sandra Rebollo participava en dues proves: als 80 m. tanques assolia la 7a. posició final amb un registre de 14"37, a només 7 centèsimes de segon del rècord de Cambrils que ella té. La segona prova on prenia part eren els 220 m. tanques. A la final també assolia la 7a. posició amb un temps de 35"70. A la semifinal havia millorat el rècord de Cambrils amb un temps de 35"31, 28 centèsimes de segon millor que l'anterior registre.

Boi Estadella participava a la prova de salt d'alçada, assolint la 7a. posició final amb un millor salt de 1.44 m.

Aarón Urbano participava al matí a la prova de llançament de pes, assolint la 11a. posició amb una marca personal de 7.69 m. Per la tarda prenia part a la prova de llançament de disc on també assolia la 11a. posició amb un millor intent de 19.05 m.

Categoria aleví:

Roger Baiges disputava la 1a. semifinal de 60 m. tanques, assolint la 4a. posició amb un temps de 10"68, a dues centèsimes de la seva marca personal.

Mia Linkert també prenia part a la prova dels 60 m. tanques, on era 5a. a la 2a. semifinal amb una marca de 10"97.

Categoria benjamí:

Clàudia Nolla participava a la prova de salt de llargada, assolint la 10a. posició amb un millor salt de 3.17 m., millorant en 2 cm la seva marca personal.

Diumenge es disputava la fase prèvia del campionat de Catalunya de la categoria cadet. La competició es va disputar a l'estadi d'atletisme "La bòbila" de Gavà. Els atletes que hi prenien part competien per quedar entre els 12 primers llocs, que són els reservats per a la fase final que es disputarà el diumenge 5 de juliol. Cinc van ser els atletes del Club Atletisme Cambrils, tres dels quals van assolir el passi a la fase final.

Categoria cadet:

Eulàlia Català prenia part, en primer lloc, a la prova de llançament de disc on assolia la 3a. posició amb una millor marca personal de 29.68 m. Posteriorment participava al llançament de pes, on assolia la 5a. posició amb un millor intent de 10.22 m.

Jan Monserrate participava, inicialment, a la prova de llançament de pes. Amb un millor llançament de 10.85 m. assolia la 9a. posició, quedant-se a 5 cm. de la seva marca personal. Més tard prenia part al llançament de disc, on quedava també en 9a. posició amb un millor intent de 31.63 m.

Núria Caballero participava al matí a la prova de salt de llargada, on assolia la 16a. posició arribant als 4.67m. Per la tarda prenia part al salt d'alçada, on assolia el passi a la fase final al acabar en 8a. posició amb un millor salt de 1.43 m.

Jaume Pujals participava, en primer lloc, als 300 m. llisos. Acabava en 3a. posició de la 4 sèrie amb un temps de 40"05 m. Posteriorment prenia part a la prova de llançament de javelina, on assolia la 14a. posició amb un millor intent de 31.72 m.

Susanne Hallebeek participava als 100 m. llisos, acabant en 5a. posició de la 5a. sèrie amb una millor marca de la temporada de 14"04.

Comenta aquest article