Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant promou el Futtoc, una barreja de futbol i tennis taula

Per Redacció

Imatge de la taula Futtoc que s'instal·larà aquesta setmana a l'Hospitalet de l'Infant

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha adquirit dues taules de Futtoc, un nou i peculiar esport que és una barreja de futbol i de tennis taula. Aquesta setmana les instal·larà a l’Hospitalet de l’Infant: una davant de l’skatepark; i l’altra, al costat de la pista multiesportiva que hi ha a la Platja de l’Arenal. Per donar a conèixer aquest esport, adreçat a totes les edats i especialment útil per a la millora de les capacitats tècniques dels jugadors de futbol, el consistori ha organitzat per al dissabte, 9 de maig, una activitat al costat del camp de futbol de l’Arenal.

Es tracta d’una exhibició, a càrrec dels creadors d’aquest nou esport i de l’Associació Internacional de Futtoc. En aquest acte, que començarà a les 10 hores i finalitzarà a les 13 hores, s’explicaran així mateix les regles de joc del Futtoc i s’oferirà un taller d’iniciació, per aquells assistents que estiguin interessats a aprendre a jugar a aquesta modalitat esportiva, que consisteix a passar la pilota –de la mida d’una de futbol però d’un material similar a una pilota de tennis– a l’altre costat de la xarxa amb totes les superfícies del cos, excepte amb la mà, igual que al futbol. Es permet, fins i tot, pujar a la taula, per rematar amb més determinació. Els sets són a 11 punts (guanya el primer que arriba a cinc sets) o a 21, quan es disputa per parelles, que han de tocar la pilota alternativament. Més informació sobre el Futtoc a: www.futtoc.com

Per promoure igualment la pràctica d’exercici físic a l’aire lliure, l’Ajuntament també ha instal·lat quatre taules de tennis taula al municipi: tres a l’Hospitalet (a la Urbanització Infant, al costat de la pista multiesportiva de la Platja de l’Arenal i davant l’skatepark) i una a Vandellòs (al camp de futbol), segons ha explicat la regidora d’Esports, Pilar Morales.

Comenta aquest article