Informació general

El programa d'activitats Estiu Festiu 2006 es presenta amb nombroses propostes lúdiques, esportives i culturals

Per Berta Ruiz



Una de les classes de platjaeròbic, l'estiu de l'any passat
El programa d'activitats i actuacions d'aquest estiu, l'Estiu Festiu 2006, ve carregat de propostes, que les diferents àrees municipals, Turisme, Esports, Cultura i Festes i Joventut, han elaborat cojuntament.
 
Durant els dimarts i divendres del mes de juliol, i els dimarts i dijous del mes d'agost –per no coincidir amb els concerts del Festival Internacional de Música de Cambrils–, es faran nombroses activitats de música, dansa, concerts d'havaneres i altres espectacles al Parc del Pescador i al passeig de les Palmeres.
 
Una altra de les novetats d'enguany respecte a l'estiu passat és la recuperació de la Trobada de Puntaires, que l'any passat no es va fer, i que en aquesta novena edició arribarà a aplegar al Parc del Pescador prop de 500 puntaires vingudes de tot Catalunya. Aquest serà un dels actes programats per la Festa de la Mare de Déu del Carme, en la qual també es farà la tradicional processó per mar i l'ofrena.

Festes de barris

Moltes de les activitats festives d'aquest estiu estaran concentrades en els diferents barris de Cambrils. Hi destaquen les Festes del Barri de Nou Cambrils, que es faran entre el 7 i el 9 de juliol; les Festes del Barri de la Llosa, entre els dies 28 i 30 de juliol; les Festes del Barri Antic, entre el 4 i el 6 d'agost; les Festes de Marcambrils, entre els dies 9 i 13 d'agost, i la Festa Major de Vilafortuny, entre el 12 i el 15 d'agost.

Activitats esportives

Durant tot l'estiu es faran nombroses activitats esportives, com els diferents tornejos de futbol platja, vòlei platja i futvòlei que s'organitzen a les instal·lacions de la zona esportiva d'estiu a la platja del Regueral. També es continuaran fent activitats com l'Aeròbic Vora el Mar, el IV Torneig Streetball Cambrils o el Mulla't per l'Esclerosi, que es farà el proper 9 de juliol a la piscina del Palau Municipal d'Esports. I altres novetats com la Convenció Internacional Fitness i Aeròbic, que es farà entre els dies 21 i 23 de juliol a la zona esportiva d'estiu a la platja del Regueral.

Activitats per als joves

De les activitats previstes per als més joves aquest estiu en destaquen: les II Jornades de Rol, que es faran els propers 8 i 9 de juliol al Palau Municipal d'Esports; el Viudnit, que es traslladarà a la platja del Regueral; el Game Over Festival, que aplegarà al passeig de les Palmeres diferents grups i estils musicals; la V Nit d'Artistes de Cambrils, que se celebrarà a la plaça del Setge, i les nombroses activitats que la Sala Ka l'Arrib organitzarà les tardes d'aquest estiu.

Comenta aquest article