Esports

Bon rendiment de l'equip femení del Club Atletisme Cambrils a la segona jornada del Critèrium Català de Clubs

Per Pere Ferrando

Montse Rovira durant la prova dels 5.000 metres llisos

El passat diumenge es va disputar a l'Estadi d’atletisme de Manresa la segona jornada del Critèrium Català de Clubs. L'equip femení del Club Atletisme Cambrils - "Montbrió Belvedere" va cloure la participació a les fases prèvies amb un bon rendiment de les seves atletes, sobresortint el rècord de Cambrils de la Montse Rovira als 5.000 metres llisos.

Va encetar la competició la Montse Rovira participant als 5.000 metres llisos, assolint la 10a. posició batent el rècord de Cambrils amb una marca de 20'30"54. A continuació, l'Anna Rovira competia als 800 metres llisos, assolint també la 10a. posició amb un registre de 2'54"73, que representava millor marca de la temporada.

Tot seguit dues atletes participaven en dos concursos diferents:
•    L'Alba Mena era 8a. al llançament de disc amb un millor llançament de 23.42 m., que representava millor marca personal.
•    Al triple salt la Núria Caballero era 10a. amb un millor registre de 9.74 m.

Per acabar, l'Elisa Laguna i la Susanne Hallebeek disputaven els 200 metres llisos. L'Elisa entrava a meta en 5a. posició de la 1a. sèrie amb un temps de 27"14, que suposava ser millor marca de la temporada. La Susanne era 6a. de la 2a. sèrie amb una marca personal de 30"14.
La jornada final es disputarà el proper diumenge a l'estadi d'atletisme de Camp Clar en horari de matí a partir de les 10:00h.

Comenta aquest article