Esports

L'equip femení del Club Atletisme Cambrils competeix a la primera jornada del Critèrium Català

Per Pere Ferrando

Susanne Hallebeek corrent els 100 metres llisos

El passat diumenge es va disputar a l'estadi d’atletisme de Camp Clar la primera jornada del Critèrium Català de Clubs. Es tracta d'una competició de categoria absoluta entre clubs de Catalunya amb dues jornades prèvies classificatòries i una jornada final. El Club Atletisme Cambrils hi va presentar l'equip femení, per tercera temporada, buscant renovar el títol de campiones assolit la temporada passada.
Enguany sota el patrocini de "Montbrió Belvedere", les noies van fer el debut en el Critèrium de l'actual temporada .

Van encetar la competició quatre atletes a dues proves :

•    En salt d'alçada: Cristina Mur era 7a. superant el llistó a 1.44 m., millor marca de la temporada. D'altra banda, la Núria Caballero 10a. amb un millor registre de 1.35 m.
•    En salt de llargada l'Eulàlia Català i la Jennifer Molano eren 11a. i 12a. amb marques respectives de 3.71 m. i 3.61 m. En el cas de l'Eulàlia suposava ser millor marca de la temporada. Tot i així, només va poder fer un salt donat que es va lesionar en el primer intent.
    
A continuació, l'Elisa Laguna competia al llançament de javelina, assolint la 8a. posició amb un millor llançament de 20.08 m., que representava marca personal. Tot seguit, la Susanne Hallebeek disputava els 100 m.ll. entrant a meta en 5a. posició de la 2a. sèrie amb un temps de 14"40. Posteriorment es disputava el llançament de pes, on l'Ana Nieto i l'Alba Mena eren 4a. i 10a. amb uns millors llançaments de 9.00 m. i 6.84 m. respectivament. Ambdues marques també representaven millor marca de la temporada per ambdues atletes.

Per acabar, es disputava el relleu 4 x 100 m. llisos. Les components de l'equip van ser Susanne Hallebeek - Núria Caballero - Cristina Mur - Elisa Laguna, que van assolir la 6a. posició amb un temps de 54"02, situant-se a la tercera posició del rànquing de Cambrils de tots els temps, molt a prop del rècord de Cambrils. La segona jornada es disputarà el dissabte 18 d'abril a l'estadi d'atletisme de Manresa en horari de tarda.

Comenta aquest article