Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

PIMEC Comerç i l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant col·laboren per promoure el comerç local

Per Redacció

Florenci Nieto, Alfons Garcia i Elidia López a l'acte de signatura del conveni, el passat divendres

El president de PIMEC Comerç Tarragona, Florenci Nieto, va signar el passat divendres un conveni de col·laboració amb l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia, per promoure el comerç local, a través d’actuacions conjuntes que reverteixin en benefici de les petites i mitjanes empreses comercials i de la cohesió territorial del municipi.

Mitjançant aquest conveni, ambdues entitats es comprometen a realitzar diverses accions o projectes dividits en cinc eixos estratègics: la professionalització del sector, la integració dels comerciants nouvinguts, la promoció de l’associacionisme; l’organització de xerrades, jornades i sessions formatives; el comerç electrònic; i el foment i assessorament a la creació d’empreses de comerç.

Aquest acord preveu dur a terme xerrades, jornades i sessions al municipi per tractar temàtiques transversals que siguin d’interès al comerç local. Per exemple, sensibilitzar els comerciants de les possibilitats que ofereix el comerç electrònic com a segon canal de venda complementari a la botiga física; donar a conèixer les obligacions que el Codi de consum de Catalunya atribueix a les pimes de comerç; i fomentar l’aprofitament de les possibilitats de negoci que genera el turisme i la promoció de les mesures que dinamitzin conjuntament turisme i comerç, entre altres.

Després de la signatura, l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia, i la regidora de Comerç, Elidia López, present també a l’acte, van explicar que aquest acord amb PIMEC Comerç és una iniciativa amb la qual “es pretén fomentar la formació, així com la competitivitat de les empreses del sector”. Per la seva banda, Florenci Nieto va destacar que “aquest conveni enforteix les relacions entre sector públic i privat”.

Comenta aquest article