Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

L'Hospitalet de l'Infant acull diumenge una jornada de cooperació empresarial i foment del consum local

Per Redacció

Imatge promocional de la jornada de cooperació empresarial organitzada per l'Àrea de Comerç de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

L’Àrea de Comerç de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat una jornada de cooperació empresarial i foment del consum intern per al proper diumenge 12 d’abril. Aquesta jornada, prevista al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant de les 10 a les 13.30h, està dirigida a les empreses, comerços, associacions i institucions del municipi, que s’hi poden inscriure gratuïtament a través del web www.gettingcontacts.com

‘La idea és crear sinergies entre els comerços, empreses, entitats i la pròpia administració; que es coneguin i que això els serveixi per trobar nous clients, col·laboradors, proveïdors i projectes; tal com ens ha demanat el propi comerç local”, ha explicat la regidora de Comerç, Elidia López.

Amb aquest objectiu, la sessió de treball s’iniciarà amb una ponència titulada ‘Xarxes empresarials i projectes comuns. I si el meu poble fos el millor del món?”, que anirà a càrrec de Juanjo Villalobos, empresari i fundador de Getting Contacts! al 2007, amb més de 220 jornades empresarials arreu de Catalunya i Espanya, que és diplomat en Marketing Internacional per ESADE. Posteriorment, Villalobos explicarà la dinàmica de reunions Getting Contacts! i a partir de les 11 hores s’iniciaran les entrevistes entre els participants.

Cada  participant desenvoluparà una mitja de 8 a 10 contactes amb altres professionals i empreses. Perquè això sigui possible es generarà una agenda personal de contactes per a cada participant i se li facilitarà el llistat detallat dels participants. Tot, amb l’objectiu de promocionar el consum local.

Comenta aquest article