Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i Mont-roig de Camp / Miami Platja es promocionen al saló turístic B-Travel de Barcelona

Per Redacció

El conveni de promoció turística es va signar el passat 1 d'abril

Mont-roig del Camp/Miami Platja i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant compartiran un estand al saló B-Travel de Barcelona, que es celebrarà del 17 al 19 d’abril, tal com han acordat els ajuntaments d’ambdós municipis. En un espai específic d’aquesta fira turística, anomenat B-Delicious, que es destinarà a la promoció enogastronòmica, donaran a conèixer de forma conjunta les seves respectives jornades gastronòmiques –la del pop, en el cas de Mont-roig del Camp i Miami Platja– i la de la tonyina, en el cas de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i els seus productes locals (oli, fruits secs, etc.).

Aquest acord de col·laboració el van signar, ahir dimecres 1 d’abril, el regidor de Turisme de Mont-roig del Camp, Eduard Planes, el de Promoció Econòmica, Antoni Vernet i la regidora de Turisme i Comerç de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Elidia López. Els representants dels dos consistoris han recordat que aquest és el segon any que signen un conveni de col·laboració per promocionar els seus atractius gastronòmics conjuntament a Barcelona perquè consideren que és "molt important establir sinèrgies i sumar esforços" i que l’experiència de l’any passat va ser positiva. En aquest sentit, han mostrat el seu convenciment que aquest acord entre les dues poblacions veïnes no serà l’únic i que pot esdevenir un punt important per la promoció conjunta d’ambdós municipis.

Comenta aquest article