Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

La regidoria de Comerç de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant premiarà les compres al municipi amb tres sortejos de regals

Per Redacció

Es tracta d'una nova iniciativa comercial de la regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

La regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat tres sortejos, durant aquests mesos de primavera, per promoure el comerç local i fomentar l'increment de vendes als establiments comercials del municipi. En concret, entre els clients que realitzin compres per un import superior a 20 euros, del 15 de març al 14 d’abril, la regidoria sortejarà un televisor de 19 polzades. Entre els clients que facin les compres del 15 d’abril al 14 de maig, se sortejarà una tauleta tàctil; i entre els que ho facin del 15 de maig al 14 de juny, una escapada de dues nits.

Per prendre part en aquests sortejos, és condició indispensable que als tiquets de compra hi consti imprès el segell de l’establiment local, així com el nom, cognoms i telèfon del participant. Els tiquets omplerts correctament s’han de dipositar a la urna que hi ha a l’Oficina de Turisme, ubicada al carrer de l'Estació, número 1 de l’Hospitalet de l’Infant, durant l’horari d’obertura: de dilluns a divendres, de 10 a 14h i de 16 a 19h; i els dissabtes de 9 a 14h. El dia 15 de cada mes –abril, maig i juny–, a les 12hores, s’escollirà el guanyador/a mitjançant sorteig públic d’entre totes les butlletes correctament emplenades i es contactarà amb el premiat.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament pretén "dinamitzar el comerç local, premiar les compres dels clients que adquireixen productes i serveis al municipi i, en definitiva, atreure l’atenció i l’interès dels ciutadans cap als establiments locals", segona la regidora de Comerç, Elidia López.

Comenta aquest article