Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

L'Hospitalet de l'Infant i Vandellòs posa en marxa una nova pàgina web municipal dedicada al comerç local

Per Redacció

Imatge de la nova pàgina web de comerç de l'Ajuntament de l'Hospitalet de l'Infant i Vandellòs

La regidoria de Comerç de l'Ajuntament de l'Hospitalet de l'Infant i Vandellòs ha posat en marxa la pàgina web www.moltmesquecomerç.cat –amb una versió adaptada per a smartphones– per donar impuls al comerç local del municipi. L'objectiu és que esdevingui la pàgina de referència del sector comercial del municipi i que sigui una eina de comunicació àgil entre els residents, visitants i comerços i la pròpia regidoria.

A través d’aquest web, els comerciants poden publicar les seves promocions, ofertes o novetats, així com informar d’esdeveniments vinculats amb el comerç de l'Hospitalet de l'Infant i Vandellòs. També disposen de tota la informació necessària per participar als mercats temàtics que la regidoria organitza durant l’any. Es tracta de "crear sinergies entre el comerç local i la ciutadania i d’oferir informació d’interès tant per als comerciants –normatives, calendaris, fires– com per als habitants i visitants del municipi –cultura, oci, festes–, ha explicat la regidora de Comerç, Elidia López.

Per aquest motiu, des d’aquest departament del consistori, s’anima els establiments comercials que encara no s’han adherit a aquesta iniciativa, a posar-se en contacte amb la Regidoria de Comerç per tal de fer-ho (a través del correu electrònic comerc@vandellos-hospitalet.cat o del telèfon 977 82 33 28); i als que ja ho han fet, a publicar les seves promocions i ofertes. També s’anima la ciutadania a consultar aquest nou espai d’Internet, on trobarà informació d’utilitat.

A aquesta nova pàgina web s’hi pot accedir a través de la icona ‘Molt més que comerç’ que hi ha a la banda dreta del web municipal: www.vandellos-hospitalet.cat


Comenta aquest article