Eulàlia Català queda cinquena en llançament de pes al campionat de Catalunya cadet i es classifica per a l'estatal

Eulàlia Català durant la prova de llançament de pes

El dissabte passat es va disputar a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell, la fase final del campionat de Catalunya infantil. Representant el Club Atletisme Cambrils hi van competir Sandra Rebollo i Pau Avellana.

¬    Sandra Rebollo participava als 60 m. tanques. Acabava en la la 5a posició a la primera semifinal parant el cronòmetre en un temps de 10"58, que suposava ser un nou rècord de Cambrils. A la final era 7a amb una marca de 10"64.
¬    Pau Avellana competia als 60 m. llisos. Era 6è a la segona semifinal amb un temps de 8"54, millor marca personal.

Campionat de Catalunya cadet

L'endemà diumenge es va disputar a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell, el campionat de Catalunya cadet. A ella hi van accedir tres atletes del Club Atletisme Cambrils:

¬    Eulàlia Català es classificava en la 5a posició a la prova de llançament de pes amb un millor intent de 10.56 m., marca personal de pista coberta i que suposava marca mínima de participació al Campionat d'Espanya.
¬    Núria Caballero participava a les proves de salt de llargada i salt d'alçada. Al salt de llargada es classificava en la 8a posició amb un millor salt de 4.67 m., marca personal de pista coberta. Al salt d'alçada es classificava en 11a. posició amb un millor intent de 1.32 m.
¬    Jennifer Molano es classificava en 13a. posició a la prova de llançament de pes amb un millor intent de 8.66 m.

Amb aquesta competició es va donar per acabada la temporada de Pista Coberta a nivell de campionats de Catalunya. La darrera cita de la temporada serà el proper cap de setmana amb la cita del campionat d'Espanya de la categoria a Sabadell.

Marató de Barcelona

El mateix diumenge es va disputar la Marató de Barcelona. Segons les estadístiques, la cinquena marató en importància a nivell d'Europa.
La cursa es va disputar pels carrers de la ciutat comtal, sortint de l'avinguda Maria Cristina, al peu de la muntanya de Montjuïc i passant per llocs emblemàtics com la Pedrera, la Sagrada Família, el Fòrum, el Parc de la Ciutadella, l'Arc de Triomf, la Plaça Catalunya, la Catedral i acabant al mateix lloc de l'inici completant el recorregut de 42 km i 195m.

De part del Club Atletisme Cambrils hi va participar l’Anna Riu. El bon temps va facilitar la consecució de bons registres. L’Anna va finalitzar la cursa en 34a posició de la seva categoria en un temps de 3h24:53, millorant en un minut i mig la seva marca personal i el rècord de Cambrils. Marca que va assolir fa 2 mesos quan va quedar en 5aa posició del Campionat de Catalunya de Marató que es va disputar a Tarragona.