Cultura

S'inaugura al Centre Cultural una exposició de 25 olis inspirats en la Mediterrània a càrrec del grup Art 21

Per RedaccióFotografia de grup de les autores dels quadres de l'exposició d'olis
Fins al proper 10 de juliol es pot veure a la Sala Àmbits del Centre Cultural una exposició de 25 olis a càrrec del grup Art 21, que forma part del Col·lectiu de Dones de Vilafortuny. Divendres 16 de maig es va fer la inauguració, que va comptar amb la presència de la regidora de Cultura –Neli Queral– i bona part de les integrants del grup de pintura Art 21. L'exposició és el resultat del treball dut a terme per bona part de les 23 pintores que formen part del grup Art 21 de Vilafortuny dirigides per la professora de pintura Marta Argentina.

Els 25 olis estan tots inspirats en la Mediterrània i són només una part de totes les pintures que durant l'any les pintores han elaborat en el taller de pintura. Tal i com explicava Marisa Calbet, presidenta del Col·lectiu de Dones de Vilafortuny "els quadres els vam fer pensant en l'exposició. Tot i així, la Mediterrània és una temàtica molt àmplia i hi ha quadres molt variats".

El Col·lectiu de Dones de Vilafortuny, a banda dels tallers de pintura amb el grup Art 21, organitza també altres activitats, com el taller de patchwork, activitats solidàries, activitats gastronòmiques i culturals, entre d'altres.

L'exposició es pot veure fins al proper 10 de juliol a la Sala Àmbits del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 9 a 22 hores i els dissabtes de 9 a 14 hores.


Comenta aquest article