Informació general

Cambrils acollirà la I Trobada d'Embarcacions Tradicionals de Catalunya

Per Cristina Sierra

Moment de la signatura del conveni. D'esquerra a dreta, la regidora Carme Cros, l'alcaldessa –Mercè Dalmau– i el president del Club Nàutic Cambrils, Joaquim Oliva

Del 14 al 17 de maig, el port de Cambrils acollirà la vuitena edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada, organitzada per segon any consecutiu pel Club Nàutic. Ahir al matí, l'alcaldessa –Mercè Dalmau– i el president del Club Nàutic Cambrils –Joaquim Oliva–, acompanyats de la regidora de Promoció Econòmica –Carme Cros–, van signar el conveni de delegació d'organització de la fira, que integrarà la I Trobada d'Embarcacions Tradicionals de Catalunya.

Mercè Dalmau va destacar l'aposta que va fer l'equip de govern d'organitzar íntegrament l'esdeveniment des de Cambrils i la confiança dipositada en el Club Nàutic per tirar endavant la fira. "Estem molt contents amb aquesta col·laboració. L'any passat la fira va ser un gran èxit", va apuntar. Tant l'alcaldessa com la regidora van reivindicar el fet que l'administració pública uneixi esforços amb les empreses privades i les associacions del municipi per organitzar aquests esdeveniments.

Una cinquantena d'embarcacions participaran a la Trobada

Per la seva banda, el president del Club Nàutic va agrair el recolzament que rep el club per part del consistori per organitzar la fira, que enguany s'allargarà un dia, a petició de les empreses participants. Segons va explicar Joaquim Oliva, enguany hi ha un increment del 20% d'expositors. "És una bona notícia perquè vol dir que el model i l'aposta que vam fer va funcionar. A més, ara es comença a veure un increment econòmic en el sector", va apuntar.

La novetat més important d'aquesta vuitena edició és la Trobada d'Embarcacions Tradicionals de Catalunya, organitzada per l’Arjau Vela Llatina de Cambrils i la Federació Catalana per la Cultura i el Patrimoni Marítim i Fluvial. L’esdeveniment aplegarà una cinquantena d’embarcacions i serà una trobada "espectacular", segons va explicar Oliva.

Comenta aquest article