Informació general

Es desarticula una banda de traficants de droga que utilitzava una botiga de pintura de Cambrils com a punt de distribució

Per Redacció



Part del material incautat a la banda de traficants de droga
El passat divendres 16 de maig la Policia va desarticular una banda de traficants de droga a Tarragona. En l'operació duta a terme entre la secció d'Estupefaents de la Policia i les comissaries de Tarragona conjuntament amb la Brigada Local de la Policia de Reus, es va incautar prop d'una tona d'haixix i es van detenir 8 persones com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues que formaven part, segons el comunicat policial, d'un grup organitzat dedicat a l'emmagatzematge, distribució i tràfic de drogues.

El grup disposava d'una àmplia infraestructura a la província de Tarragona. Per a l'emmagatzematge el grup utilitzava dues vivendes unifamiliars a l'Ametlla de Mar, properes als punts habituals de desembarcament de la droga. Per a la seva distribució s'utilitzava un negoci de venda de pintures situat al carrer d'Extremadura de Cambrils. Concretament en aquest local s'hi van intervenir 32 quilos d'haixix, una pistola del calibre 9 mm, amb carregador i munició, i 1.230 euros. Un domicili del carrer de Sant Jordi i un altre del carrer de Mas d'en Bitxac també estaven implicats en la banda.

Els 8 detinguts, entre ells tres ciutadans establerts a Cambrils, participaven en el procés d'emmagatzematge i distribució d'haixix, que rebien del Marroc.  La banda es considera perillosa ja que entre els efectes intervinguts hi havia pistoles, silenciadors, municions i defenses elèctriques.

Els detinguts són acusats de tràfic d'estupefaents, tinença il·lícita d'armes, falsificació de documents i blanqueig de capital. La investigació contiua oberta en previsió de noves detencions.

Comenta aquest article