Informació general

Cap de setmana ple d'activitats festives al barri de l'Eixample

Per Redacció



La marxa cicloturista arriba enguany a la 25a edició i se celebrarà el proper diumenge 18 de juny a 2/4 d'11 del matí
El cicle d'estiu es va iniciar el passat cap de setmana amb la Festa de Barris de l'Eixample, que aquest cap de setmana continua. Dissabte 17 de juny a les 9 del matí s'encendrà la traca per convidar els veïns a continuar la festa, després, a les 10 hores, es farà una cercavila amb la xaranga Suc d'Anguila, per tal de recollir les pubilles i l'hereu del barri 2006. Durant el matí al Casal Municipal de la Gent Gran s'hi realitzaran les rondes classificatòries del I Concurs de Play Station 2. A aquesta activitat només hi poden accedir els majors de 7 anys i hi ha un límit de 40 places. Les inscripcions es poden fer fins al proper 15 de juny de 5 a 7 de la tarda a La Crida.

El mateix dissabte, a un quart d'11 del matí, els veïns es concentraran a la Rambla per tal d'assistir a l'ofrena a la patrona que es farà al santuari de la Mare de Déu del Camí. La comitiva anirà acompanyada per la Colla Gegantera Tota l'Endenga i la xaranga Suc d'Anguila. A les 11, es farà la missa amb la tradicional ofrena de tortells. Acte seguit hi haurà ballada de gegants i es farà la rifa d'un tortell gegant entre els socis del barri.

A partir de les 5 de la tarda els més petits podran gaudir del parc infantil i a partir de les 6 de la tarda al pub Espantall se celebrarà la primera edició de "L'Eixample + Jove", amb un seguit d'activitats musicals i artístiques amb les actuacions dels grups A Voces, Melancomía, BadSound System, entre d'altres. A les 8 del vespre se celebrarà un concert a càrrec de l'orquestra Eivissa.

El diumenge 18 de juny a dos quarts de 10 del matí se celebrarà un esmorzar popular per als socis i participants a la Marxa Cicloturista. A les 10 hores s'iniciarà el XVIII Trofeu d'Escacs Barri l'Eixample, organitzat per la Unió d'Escacs de Cambrils.  A dos quarts d'11 del matí sortirà de la Rambla la 25a Marxa Popular Cicloturista organitzada per la Penya Cicloturista de Cambrils. A les 12 del migdia se celebrarà una ballada de sardanes a l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer amb motiu del Dia Mundial de la Sardana. Un acte organitzat pels Amics de la Sardana de Cambrils.

A dos quarts de vuit del vespre al Palau Municipal d'Esports es farà l'acte d'homenatge als socis amb la presentació de l'espectacle "Nit de fantasia".

Comenta aquest article