Informació general

Lluïsa Rom: "La pressió no farà canviar el full de ruta del govern, sempre treballem per buscar solucions als problemes"

Per Cristina Sierra, Berta Ruiz

Un moment de la sessió plenària, ahir al matí

El tema de la confecció de la Relació de Llocs de Treball també va sortir durant el torn de precs i preguntes del ple. El portaveu de l'NMC –Oliver Klein– va aprofitar per a preguntar sobre com estava el procés d'elaboració. La regidora de Personal –Lluïsa Rom– va explicar que actualment s'han fet diverses entrevistes amb diferents empreses i amb la Diputació de Tarragona i que, un cop es tingui tota la informació, hi ha la intenció de fer una reunió amb els portaveus dels partits polítics representats a l'Ajuntament per avaluar i decidir quina és la millor opció.

 "Creiem que és una decisió que afecta part del mandat següent perquè elaborar la RLT implica un any de feina. La pressió no farà canviar el full de ruta del govern, sempre treballem per buscar solucions als problemes" va apuntar. Lluïsa Rom també va aprofitar la seva intervenció al plenari per relacionar les protestes dels treballadors amb les eleccions sindicals. "No sabem quin dia han de fer les eleccions perquè no ens ho volen dir però és cert que estan en campanya i per això potser veiem que es manifesten al ple", va afirmar.

800.000 de cost

Per la seva part, la portaveu del PSC –Ana López– va criticar la decisió de l'equip de govern de no tirar endavant la RLT que s'havia aprovat inicialment en el ple abans d'acabar el mandat del tripartit. La regidora de Personal va explicar que quan l'actual equip de govern va entrar al consistori no van poder fer la RLT perquè suposava un cost de 800.000 euros. "No ho podíem afrontar quan teníem un deute importantíssim amb els proveïdors, era impensable. En aquests moments és quan podem començar a plantejar-nos tirar endavant la RLT perquè hem fet uns pressupostos que, per primer cop, contemplen una partida per a inversions", va manifestar.

Abans de cloure el tema, el regidor no adscrit Robert Benaiges va intervenir per a demanar que se'l convidi a participar en aquesta reunió de portaveus i també va qüestionar les paraules de la regidora sobre les manifestacions dels treballadors. "Em sembla fora de lloc dir que les protestes siguin conseqüències de les eleccions sindicals", va dir.

Comenta aquest article