Informació general

El fort vent obliga a suspendre la Fira de Rebaixes de la Unió de Botiguers

Per Cristina Sierra

L'edició de la Fira de l'any passat també es va veure afectada pel mal temps

El fort vent d'aquest passat dissabte va obligar a suspendre la Fira de Rebaixes organitzada per la Unió de Botiguers (UB). La dinamitzadora comercial de la UB –Sílvia Coll– ha explicat a revistacambrils.cat que dissabte al matí, tot i la pluja, els comerciants van muntar els seus estands però cap al migdia va començar a bufar el vent, que va trencar algunes carpes dels establiments. Amb el temps en contra i tenint en compte les previsions de mal temps de diumenge, els comerciants van decidir suspendre la Fira de Rebaixes.

Sílvia Coll ha apuntat que la Unió de Botiguers ha demanat un permís a l'Ajuntament per poder fer la Fira aquest proper cap de setmana, que coincideix diumenge amb la VI Mitja Marató de Cambrils. "Ho volem fer aquest cap de setmana perquè han donat bon temps i diumenge podem aprofitar que ve molta gent de fora per vendre. Ara estem pendents de l'Ajuntament", ha afirmat Coll.

Segons ha manifestat la dinamitzadora comercial, si la fira no es pogués fer aquesta setmana es faria el cap de setmana del 7 i 8 de març.

Comenta aquest article