Societat

La protectora d'animals L'última llar fa un taller de civisme amb els alumnes de P4 del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer

Per Cristina Sierra

Els alumnes van poder vacunar els gossos de la protectora

El passat divendres al matí, la protectora d'animals L'última llar de Reus va fer un taller de civisme amb els alumnes de P4 del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer. Mitjançant tres gossos de veritat i tres gossos de peluix, els responsables de la protectora van conscienciar els xiquets de la importància de cuidar els animals i les necessitats que requereixen, ja que també tenen sentiments com les persones i no se'ls pot abandonar.

Amb l'objectiu de treballar la intel·ligència emocional dels alumnes, els responsables de la protectora van explicar, com si fos un conte, la història dels tres gossos abandonats. Acte seguit, els xiquets van conèixer què és el xip i van poder passar el lector amb un dels gossos de la protectora. La interacció amb els alumnes va ser constant, ja que van poder passejar els gossos de veritat, van aprendre a recollir excrements de joguina i van simular que posaven una vacuna als animals.

Després d'aquesta part més pràctica, els responsables de la protectora van voler conscienciar els xiquets que un animal de companyia no es pot abandonar mai. A més, els van explicar que a la protectora hi ha la possibilitat d'adoptar o apadrinar un gos abandonat. Com a premi, els alumnes van rebre una invitació personalitzada per a visitar amb la família la protectora d'animals.

Comenta aquest article