Informació general

El PSC acusa ERC de desconèixer l'evolució de les inversions que l'Estat fa al territori

Per Redacció

El diputat del PSC al Congrés Francesc Vallès ha afirmat que "el Ministeri de Foment inverteix com mai a la demarcació" i ha acusat ERC de "desconèixer l'evolució de les inversions al territori". Amb aquestes declaracions Vallès ha volgut sortir al pas de les manifestacions que van fer el passat dimecres 14 de juny tres dirigents d'ERC de la demarcació de Tarragona en les quals denunciaven retards i incompliments de l'Estat pel que fa a infraestructures a realitzar a la demarcació de Tarragona durant el 2006.
 
El diputat socialista ha apuntat que a final d'any l'estació de l'AVE de Perafort-La Secuita ja serà operativa; que s'han arreglat les errades de construcció dels túnels de l'AVE; que el desdoblament de l'N-340 des de Tarragona fins a l'Hospitalet de l'Infant avança a bon ritme; que s'està fent el corredor del Mediterrani; que la variant de Falset està en fase de construcció, i que abans de final d'any, tal com estava previst, començarà l'autovia Tarragona-Montblanc amb el primer tram fins al Morell.

Vallès ha manifestat que "és tal el volum de les obres que s'estan executant, que és impossible que els parlamentaris d'ERC no ensopeguin amb elles a cada pas" i ha afegit que "algunes obres estarien més avançades si no fos per les mocions que ERC ha presentat al Congrés, demanant-ne la paralització". Finalment, el diputat del PSC ha afirmat que"diguin el que diguin, les inversions avancen al ritme previst i això es pot comprovar movent-se pel territori".

Comenta aquest article