Informació general

L'exministra de Sanitat i Consum del PP Ana Pastor es reuneix amb els representants locals del partit

Per Judit PinazoAna Pastor acompanyada dels líders locals del partit Pere Llorens i Enric Sirvent, ahir a la tarda
L'exministra de Sanitat i Consum del Partit Popular Ana Pastor va visitar ahir la demarcació de Tarragona per reunir-se amb els principals dirigents populars de la província i amb empresaris i representants de diferents sectors socials per parlar del futur de Catalunya un cop celebrat el referèndum del proper 18 de juny.

En la seva estada a la província, Ana Pastor va visitar Cambrils, on va dinar amb els principals representants populars locals i el president provincial del Partit Popular a Tarragona –Miquel Àngel López Mallol–, entre d'altres. Un dels temes del dinar va ser el referèndum de l'Estatut. Segons Ana Pastor "el Partit Popular hem estat els que més i millor hem explicat què és l'Estatut i què pensem de l'Estatut". Per Ana Pastor aquest Estatut no és bo ni per a Catalunya ni per als catalans, perquè és "profundament intervencionista, cosa que trenca el model institucional que hi havia al nostre país, i no estem d'acord que s'imposi a través d'un Estatut". Per altra banda, Pastor va criticar també el model de finançament que proposa l'Estatut "aquest model no s'ha modificat amb l'acord de tots els partits i li demanem al president Zapatero que quan aprovi un altre model de finançament ho faci amb l'acord de tots els partits i totes les comunitats autònomes".

Durant el dia d'ahir, Ana Pastor també es va reunir a Tarragona amb representants d'associacions de pares, professors i alumnes per tal de debatre sobre la reforma educativa i "els principals problemes que nosaltres veiem al sistema educatiu actual que va aprovar el govern de Zapatero amb poc més d'un 51%".

Comenta aquest article