Esports

El Club Handbol Cambrils organitza enguany la festa de fi de temporada de la Delegació d'Handbol de Tarragona

Per Redacció

El proper dissabte dia 17 se celebrarà a Cambrils el tradicional sopar de final de temporada de la Delegació d'Handbol de Tarragona, i que enguany està organitzada pel Club Handbol Cambrils. La festa se celebrarà a l'hotel Daurada Park i començarà a les 21.45 hores.

Durant el matí, la Delegació d'Handbol de Tarragona de la Federació Catalana d'Handbol (FCH) organitzarà al Palau Municipal d'Esports una trobada de minihandbol adreçada a equips prebenjamins, benjamins i alevins en categoria masculí, femení i equips mixtos.

A la tarda es disputaran diferents partits que enfrontaran, a les 16 hores, la selecció tarragonina juvenil femenina contra la selecció catalana cadet femenina; a les 17.30 hores, la selecció tarragonina sènior femenina contra la selecció catalana juvenil femenina, i el darrer partit el disputaran l'equip sènior masculí CH La Canonja de Primera Catalana contra un combinat de jugadors dels diferents clubs participants en la trobada: CE Vendrell, CH Amposta, CE Riudoms, Despertaferro, CH Cambrils, CH Hospitalet de l'Infant, HC Tarragona i CE Tortosa, a les 19 hores.

En la trobada també es lliuraran els guardons als millors clubs de la temporada –entre els quals hi ha el juvenil masculí del CH Cambrils–, trofeus individuals als esportistes tarragonins més destacats i altres reconeixements especials.

Comenta aquest article