Societat

L'organització del Parc de Nadal fa una valoració molt positiva de la 20a edició

Per Cristina Sierra

El pavelló 1 va acollir els diferents inflables que van cridar l'atenció de la canalla

Ahir al vespre es va cloure la 20a edició del Parc de Nadal, després de quatre dies plens d'activitats per a la canalla. Un any més, el Palau Municipal d'Esports va acollir el parc, que va comptar amb una trentena de monitors i una desena de voluntaris que es van encarregar dels diferents tallers. El director del parc i membre del Grup Arrels –Jose Garcia– ha fet una valoració molt positiva d'aquesta edició. "Estem molts contents d'haver celebrat aquests 20 anys i veure com any rere any els infants del nostre municipi gaudeixen de les activitats", ha manifestat.

Èxit del taller dedicat a l'aniversari

Enguany, els xiquets que van anar al parc van poder gaudir de més activitats que mai, ja que al pavelló 1 s'hi van instal·lar més inflables i els Xiquets de Cambrils també van tenir el seu propi taller. Per altra banda, al pavelló 2 hi van haver una desena de tallers, entre els que destacaven el de reciclatge del departament de Medi Ambient de l'Ajuntament i el del 20è aniversari. "Estem molt contents que hagin participat noves entitats com els Xiquets de Cambrils i que s'hagi apostat per un taller de reciclatge", ha apuntat Garcia. El director del parc ha explicat que el taller que més va cridar l'atenció dels xiquets va ser el dels 20 anys, ja que podien fer la seva corona d'aniversari. "Els nens són els reis de la festa", ha afirmat.

Per altra banda, els xiquets també van poder fer unes masterclass de zumba i aeròbic i gaudir de l'actuació musical dels alumnes de l'estudi Giselle i dels espectacles d'animació que es feien cada dia a les 19 hores.

Es manté l'afluència de les edicions anteriors

Sobre l'afluència, el director del parc ha apuntat que el primer dia –dissabte 27– va ser el més fluix, "segurament perquè veníem de les festes de Nadal i Sant Esteve, però els altres tres dies han estat molt bons, cada dia han passat pel parc uns 300 nens aproximadament". El dia que més xiquets van anar al parc va ser dilluns 29, el dia que es va fer el Rodaparc. "Aquell dia van venir molts nens i a més hi havia l'espectacle dels alumnes de l'estudi Giselle", ha explicat.

Per últim, Jose Garcia ha agraït la col·laboració de les entitats Agrupament Escolta Gent de Mar, el Club d'Escacs, la Creu Roja, l'estudi Giselle i els Xiquets de Cambrils. Per altra banda, cal destacar la participació de la Biblioteca Municipal, que també hi ha col·laborat amb l'aportació de material per la ludoteca infantil.


Comenta aquest article