Informació general

Es crea un nou abonament que inclou l'ús de la piscina i el gimnàs del Palau Municipal d'Esports

Per Cristina Sierra

Imatge d'arxiu del Palau Municipal d'Esports de Cambrils

La sessió plenària de caràcter extraordinari celebrada ahir al matí va aprovar de manera unànime un nou abonament al Palau Municipal d'Esports. El regidor d'Esports –Lluís Abella– va explicar que l'Abonament Gimnàs inclourà l'ús del gimnàs i la piscina. "Volem donar resposta a les peticions d'usuaris per serveis concrets i no tan generalitzat com teníem fins ara. D'aquesta manera podem oferir quotes més assequibles i ser més competitius en el mercat actual i de futur".

El preu de l'abonament adult serà de 28 euros al mes i l'abonament infantil i per major de 60 anys serà de 25 euros al mes. Abella també va afegir que s'ha creat un preu públic nou per a les activitats dirigides que també costarà 28 euros al mes.

Nou refinançament parcial dels préstecs per poder pagar els proveïdors

Per altra banda, el ple també va aprovar el refinançament parcial dels préstecs per poder pagar els proveïdors. El regidor d'Hisenda –Lluís Abella– va explicar que el deute actual és de 15.500.000 euros en dos préstecs. "Degut a que els tipus d'interès han anat a la baixa, l'Ajuntament ha demanat ofertes als bancs i s'han presentat el Banc Sabadell i el BBVA".

Per una banda, amb el BBVA s'ha concertat un préstec de 2 milions d'euros i amb el Banc Sabadell, un préstec de 3.750.000 euros. "Aquestes dues operacions representen fins els 2022 un estalvi de 600.000 euros d'interessos", va apuntar Abella.

En relació en aquest punt, el ple va aprovar el pla quinquennal de reducció del deute. Seguint aquest pla, el consistori arribarà al 2015 amb una ràtio d'endeutament del 103% i al 2019 s'arribaria al 50%. Per últim, es va aprovar la massa salarial del 2015, un informe que s'ha de presentar cada any i que és obligatori penjar-lo a la pàgina web de l'Ajuntament.

Comenta aquest article