Quatre medalles per als atletes cambrilencs al Campionat Territorial de proves combinades d'hivern disputat a Cambrils

Pau Avellana durant al prova de salt de llargada

El passat cap de setmana es va disputar a l’Estadi d’Atletisme de Cambrils el Campionat Territorial de Proves Combinades d’Hivern en les categories infantil, cadet, juvenil, júnior i absolut. 16 van ser els participants del Club Atletisme Cambrils que van assolir la següent estadística: 4 medalles –2 d’argent i 2 de bronze– i deu marques mínimes per a participar als Campionats de Catalunya respectius

Quatre medalles per als cambrilencs

Jaume Pujals assolia l'argent a la categoria cadet amb 2.877 punts, batent el rècord de Cambrils. Amb aquesta puntuació assolia la marca mínima per a participar al Campionat de Catalunya. A nivell de prova individual també va assolir la marca mínima a la prova de 60 m. llisos amb un temps de 7”6.
Pau Avellana també pujava al pòdium en segona posició, en aquest cas a la categoria infantil. Amb un total de 1.148 punts també assolia la marca mínima per a participar al Campionat de Catalunya. A nivell individual també ho feia a les proves de 60 m.ll. i salt de llargada.
Núria Caballero assolia el bronze a la categoria cadet amb un total de 2.166 punts, marca personal i mínima de participació al Campionat de Catalunya. També va fer marca personal als 60 m. tanques amb un temps de 10”7 i al salt d'alçada amb una marca de 1.40 m. Aquesta darrera marca també és mínima de participació a la prova individual.
Sandra Rebollo guanyava la medalla de bronze al tetratló infantil amb una marca de 1.517 punts, marca personal. La Sandra va fer una gran combinada, millorant marca personal a totes les proves. Fruit d'aquesta situació, també va assolir marca mínima als 60 m.t. i al salt d'alçada.