Esports

Montse Rovira i Àlex Llaveria guanyadors absoluts del Cros de Cambrils

Per Pere Ferrando

Montse Rovira es va proclamar guanyadora absoluta del Cros

Aquest passat diumenge 14 de desembre, es va disputar el XXXVI Cros de Cambrils i LXVIII Trofeu  Salceda i Castells, competició inclosa a la lliga de cros de la Federació Catalana d’Atletisme. L'organització va anar a càrrec del Club Atletisme Cambrils amb el suport de diverses institucions i aportacions d’entitats privades. Aquesta competició va aplegar una participació de més de 100 atletes provinents de força indrets de la geografia catalana, repartits en 18 categories dins les vessants masculina i femenina.

Tanmateix, es va tornar a fer coincidir amb la diada de la Marató de TV3. D'aquesta manera, el Cros es constituïa en un element més d'una jornada solidària amb una causa social com era enguany la lluita contra les malalties del cor.

Les diverses curses es van anar succeint per l’escenari habitual de la riera d’Alforja, marcades pel bon temps que va ser present durant tota la competició.
A l'apartat masculí la cursa va estar dominada de cap a peus per l'atleta promesa Àlex Llaveria, triatleta local assidu a la competició i que enguany no es va limitar a guanyar la cursa de la seva categoria sinó que també ho va fer a l'absoluta. Va fer una cursa pràcticament en solitari imprimint un fort ritme des d'un bon començament i arribant a meta amb dos minuts i mig d'avantatge sobre el segon classificat.
A l’apartat femení les germanes Rovira, la Montse i l’Anna, van ser 1a i 2a a la categoria absoluta. Cal dir que la Montse venia de quedar 3a als 10 km de Salou unes hores abans, batent el rècord del club de l'especialitat.

En l’àmbit esportiu local, cinc atletes van pujar al pòdium, destacant les victòries de Montserrat Rovira a la categoria absoluta, de l'Àlex Llaveria a la categoria promesa i del Jordi Bisatew Hospital a la categoria benjamí.

Quadre dels millors classificats locals:

Absolut femení: Montse Rovira - 1a classificada
Absolut femení: Anna Rovira - 2a classificada
Promesa masculí: Àlex Llaveria - 1r classificat
Cadet masculí: Jaume Pujals - 3r classificat
Cadet femení: Júlia Masdeu - 8a classificada
Infantil masculí: Pau Avellana - 5è classificat
Infantil femení: Sandra Rebollo - 14a classificada
Aleví masculí: Roger Baiges - 12è classificat
Benjamí masculí: Jordi Hospital - 1r classificat
Benjamí femení: Clàudia Nolla - 6a classificada

La competició es va celebrar, un any més, a la riera d'Alforja

Comenta aquest article