Informació general

Cambrils estrenarà cinc nous col·legis electorals en el referèndum sobre l'Estatut d'aquest diumenge

Per Lluís Rovira i Barenys



Urnes electorals al col·legi electoral del Cinema Rambla, als passats comicis sobre la Constitució Europea del 13 de juny de 2004
La meitat dels deu col·legis electorals que s'obriran aquest diumenge amb motiu del referèndum sobre l'Estatut seran de nova creació. En aquests propers comicis, a més, es passa dels vuit col·legis electorals que hi havia fins ara als deu, dins un procés d'acostament de les urnes a la ciutadania, segons ha comentat el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Savall.

Nous col·legis electorals

Els electors del Nou Cambrils tindran el col·legi electoral al Centre Cívic del Nou Cambrils, un dels de nova creació, mentre que els electors del Barri Antic hauran de votar al Centre Cultural. D'aquesta manera es deixaran d'usar les dependències de l'Escola Municipal de Música com a col·legi electoral per a aquests dos nuclis de població.

Un altre dels nous col·legis electorals és el que s'ubicarà a les dependències del CEIP Cambrils, que serà utilitzat pels veïns del Molí de la Torre i del Cambrils Badia.

També canvia d'ubicació el col·legi electoral instal·lat al Casal Parroquial de Sant Pere, que passa a ubicar-se al Centre Les Basses per als electors del Port. Uns altres electors que canvien de seu electoral són els de Vilafortuny. En aquest cas, el nou col·legi electoral serà el CEIP Guillem de Fortuny en comptes del castell de Vilafortuny.

Els que no canvien

La resta de col·legis electorals estaran ubicats al mateix lloc que en els darrers comicis. Així doncs, el Centre Alba serà el col·legi electoral dels veïns de la Parellada i de la Pallissa, l'IES Cambrils per als del barri de l'Eixample. El local social del FC Cambrils per als veïns d'una part de l'Eixample Platja i el Cinema Municipal Rambla per als de l'altra. I, finalment, l'IES Escola d'Hoteleria serà el col·legi electoral dels veïns que viuen a les urbanitzacions de ponent.

Comenta aquest article