Societat

El Club Nàutic inaugura el monument commemoratiu del seu 50 aniversari

Per Cristina Sierra

D'esquerra a dreta: Rodolf Font, Josep Pedrell, Carme Cros i Joaquim Oliva en el moment de descobrir el monòlit commemoratiu del 50 aniversari del Club Nàutic

El passat dissabte al migdia i amb la pluja present, el Club Nàutic Cambrils va inaugurar el monument commemoratiu del seu 50 aniversari. El president del Club –Joaquim Oliva–, la regidora de Promoció Econòmica –Carme Cros– i dos dels socis fundadors del club –Rodolf Font i Josep Pedrell– van ser els encarregats de descobrir el monòlit que representa un rellotge de sol i que s'ha instal·lat davant l'edifici del Club Nàutic.

Després de la inauguració del monument, l'acte va continuar al saló social amb els parlaments de les autoritats. Joaquim Oliva va agrair la tasca dels socis fundadors que en el seu dia van decidir fundar el club i va destacar el "moment dolç" que està vivint el Club Nàutic. Per la seva part, Josep Pedrell va agrair el reconeixement de l'entitat i va "encoratjar" al club a continuar endavant. Finalment Carme Cros va manifestar que, "per l'Ajuntament és un honor poder celebrar els 50 anys del Club Nàutic. Tenim molts representants que competeixen i tenen molts èxits i volem agrair la tasca que fa el club". Abans del brindis, el president del Club Nàutic va apuntar: "a seguir gaudint dels clubs que ens queden moltes singladures!".

L'artista valencià Rafael Amoròs ha realitzat el monòlit

El monòlit del rellotge de sol ha estat elaborat per l'artista valencià Rafael Amoròs. En els darrers anys ha participat en diferents projectes escultòrics dels quals destaquen els rellotges de sol realitzats amb Joan Olivares, llicenciat en Física, membre de l'Associació Catalana de Gnomòtica i especialitzat en la creació i restauració de rellotges solars.

Joaquim Oliva va dirigir unes paraules als assistents al saló social del club

Comenta aquest article