Societat

Es clou amb un gran èxit d'assistència la setena edició de la Fira del Cavall

Per Lluís Rovira i Barenys



Lucien Gruss fent fer una cabriola a un dels cavalls del seu espectacle
L'espectacle eqüestre de Lucien Gruss, un especialista en la doma de cavalls "a la veu", va cloure ahir al vespre la setena edició de la Fira de Cavall de Cambrils. El públic, tal com havia fet els dies anteriors, va omplir les graderies del recinte cobert per veure l'espectacle.  Aquesta ha estat una constant de la fira d'enguany. Molta gent, en un número superior al d'altres anys, que ha donat un tomb per la fira i ha assistit als espectacles que s'hi han fet.

La novetat d'enguany ha estat el canvi d'ubicació. Amb motiu de les obres que s'estan fent al Pinaret, la fira s'ha desplaçat a la zona esportiva de l'Estadi Municipal de Futbol, concretament a l'antiga pista de karts. A més, enguany s'ha comptat amb un recinte cobert de més capacitat i que, a diferència d'anys anteriors, ha permès fer un tancament total. Enguany, a més, hi ha hagut un dia més de fira a causa de l'increment de participació de cavall, uns 300.

Des de l'organització, l'Associació de Cavalls de Pura Raça Espanyola de Cambrils, s'ha mostrat una gran satisfacció per l'èxit d'aquesta edició. De cara a l'any vinent, però, caldrà trobar una nova ubicació.



Comenta aquest article