Informació general

El Club Nàutic, Jordi Font, el doctor Pere Mestres i Càritas rebran les distincions honorífiques municipals

Per Cristina Sierra

L'entitat Càritas rebrà una de les mencions honorífiques d'aquest 2014

El Club Nàutic, Jordi Font, el doctor Pere Mestres i l'entitat Càritas rebran les Mencions Honorífiques Municipals d'aquest 2014, el proper 5 de desembre a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Aquesta decisió va ser aprovada de manera unànime durant el ple extraordinari celebrat el passat divendres.

Segons va explicar l'alcaldessa –Mercè Dalmau–, la Comissió d'Honors i Distincions es va reunir el passat 18 de novembre per estudiar les propostes rebudes per ciutadans i entitats i es va acordar distingir a aquests dos cambrilencs i a les dues entitats per la seva implicació en el món social cambrilenc.

El Club Nàutic, que enguany celebra els seus 50 anys, ha estat escollit per la seva trajectòria en el món de l'esport i el turisme; Jordi Font rebrà la menció per la seva vinculació amb l'esport, especialment en el món del futbol, la seva participació en la Festa els Reis, Càritas i la Congregació de la Puríssima Sang i la col·laboració en la construcció del campanar de l’Església de Sant Pere. El doctor Pere Mestres rebrà el reconeixement per la seva trajectòria professional i l'entitat Càritas per tot el treball que ha realitzat i realitza en benefici dels més desfavorits i els més necessitats del municipi.

Comenta aquest article